Home / Over ons

Over ons

Even voorstellen…

Sinds 1987 zijn wij, Stam Outdoor, druk in de weer met het organiseren van outdoor activiteiten, kanoverhuur en kano cursussen.. We hebben dit altijd met veel plezier gedaan, maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging.

Eind 2014 hebben we dan ook besloten het outdoor organisatie deel van onze onderneming te verkopen en ons volledig te gaan richten op in en verkoop van leger en outdoor materialen met als specialisatie Amerikaanse legertenten en toebehoren. Inmiddels hebben we de grootste Europese voorraad van originele Amerikaanse legertenten, circa 5000 tenten in voorraad in onze opslagruimtes in Nederland én België.

Mocht u een bepaalde US Army tent of US Army gerelateerd artikel zoeken en ziet u deze niet op onze website? Neem dan gerust contact op, we hebben veel meer liggen dan op onze website te zien is.

Deze website zal regelmatig van inhoud veranderen, hou hem dus goed in de gaten voor de nieuwste aanwinsten.

Alle producten op deze website kunnen internationaal verzonden worden, we zijn geen webshop, maar we verzenden dagelijks. Als u iets opgestuurd wil hebben dan ontvangt u na akkoord van ons een factuur, zodra deze voldaan is verzenden wij het pakket.

Verzendkosten op aanvraag en afhankelijk van het product.

Mocht u onverwacht niet tevreden zijn over het product dan is ruilen mogelijk, wij geven echter geen geld retour.

Wij ruilen ook in!

Heeft u zelf een product wat aan vervanging toe is of toe aan een ander soort? laat het ons weten en wie weet kunnen we tot deal komen! Ook defecte of incomplete legertenten kunnen ingeruild worden, let op: enkel originele legertenten, geen goedkope imitatie.

Wij kopen ook in!

U wil uw product niet inruilen maar slechts verkopen? Stuur ons dan een mail met beschrijving, prijs en foto’s en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ook bieden wij u de mogelijkheid tot de huur van een aantal modellen legertenten, hiervoor hebben wij een aparte voorraad. U koopt dus nooit een ex verhuur legertent bij ons. (tenzij anders overeen gekomen)

Kom gerust een keer kijken, we staan u graag te woord.

Heeft u vragen? stel ze gerust!