Home / Privacy Policy

Privacy Policy

Privacy Policy

 

Stamoutdoor respecteert de privacy van de bezoekers van de website.

In deze Privacy Verklaring willen we u uitleggen hoe we met uw privacy omgaan wanneer u onze website bezoekt en wat uw rechten zijn.

Natuurlijk doen we er alles aan om uw prive gegevens prive te houden, daar kunt u van op aan. We vragen wel gegevens van u, maar dat doen we om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Welke gegevens dat zijn en waarvoor we ze gebruiken, vertellen we u hieronder.

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

 

Wat zijn de juridische gronden voor het gebruik van uw gegevens?

We gebruiken uw gegevens om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

Zo registreren we uw contactgegevens, zodat we contact met u op kunnen nemen wanneer u een vraag stelt via het contactformulier op onze website of wanneer u een vraag stelt over een product op onze website met de daarvoor bedoelde formulieren.

Onder contactgegevens verstaan wij uw naam en uw email-adres.

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is en gebruiken uw gegevens enkel om u een bericht terug te kunnen sturen.

In de AVG wordt de grondslag “gerechtvaardigd belang” genoemd; we willen onze klanten namelijk een zo goed mogelijke, persoonlijke service bieden.

Hierbij denken we altijd aan uw privacy.

 

Wie heeft toegang tot uw gegevens?

Voor het registreren van uw gegevens, maken we gebruik van diensten en software. 

Voor ondersteuning in het gebruik van onze geautomatiseerde systemen maken we gebruik van een web beheerder.

Deze partijen kunnen dan ook de door u aan ons gegeven persoonsgegevens inzien, omdat deze in onze geautomatiseerde systemen staan opgeslagen.

Wij hebben met deze genoemde partijen duidelijke en bindende afspraken gemaakt over hoe we met de privacy van onze klanten om (willen) gaan en deze vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

We verkopen of geven uw gegevens NOOIT aan derden voor welk doel dan ook.

 

Cookies en Data

Onze website gebruikt cookies om de website te kunnen laten functioneren;

wc_cart_hash_# cookie

wc_fragments_# cookie

deze cookies zijn nodig om de producten op onze website aan u te kunnen presenteren.

Deze cookies worden geplaatst per sessie.

Daarnaast worden er cookies geplaatst die u kunnen volgen, wanneer u gebruik maakt van (gedeelten van) onze website.

_video_bandwidthEstimate cookie

geplaatst door Facebook en

CacheStorageVersion cookies

geplaatst door Facebook: Gebruikt om bezoekers op meerdere websites te volgen, om relevante advertenties te presenteren op basis van de voorkeuren van de bezoeker.

vervaldatum: persistent

Wanneer u akkoord gaat met onze privacyverklaring gaat u tevens akkoord met het plaatsen van deze cookies bij het gebruik van onze website.

 

Google Maps

Deze website maakt gebruik van Google Maps. Hiermee kan een geografische kaart worden weergegeven op onze contact pagina. Ook kunnen hiermee routebeschrijvingen worden gemaakt. Bij het gebruik van Google Maps worden verschillende cookies geplaatst. 

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt niet meegegeven.

Voor meer informatie over hoe Google (maps) met uw privacy omgaat, verwijzen wij u naar de website van Google maps: https://policies.google.com/privacy?hl=en

 

Embedded content

Op onze website worden social media platforms “ ge -embedded”. Dit wil zeggen dat u op onze website onze Facebookpagina en onze Twitter feed kunt bekijken.

De genoemde platforms plaatsen, op het moment dat u deze hier bekijkt, cookies op uw computer. 

Cookies die u kunnen volgen, cookies die uw voorkeuren onthouden en dus uw gegevens opslaan. Voor meer informatie over de wijze waarop deze platforms met uw privacy omgaan, verwijzen wij u naar de privacy verklaring van deze platforms.

Wanneer u akkoord gaat met onze privacyverklaring, gaat u ook akkoord met ons cookiebeleid in deze.

 

Share buttons

Op deze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s en producten te kunnen delen (“share”) op sociale netwerken als Facebook, Twitter, Google plus en Pinterest. Wanneer u deze buttons gebruikt, plaatsen ook deze cookies op uw computer om u te volgen.

 

Marktplaats

Op onze website is (in het menu) een link rechtstreeks naar Marktplaats geplaatst. Wanneer u hier op klikt, komt u rechtstreeks op de website van Marktplaats terecht, alwaar u de door ons aldaar aangeboden producten kunt bekijken.

Zodra u op de website van Marktplaats terecht bent gekomen, geldt de privacyverklaring van Marktplaats: https://www.marktplaats.nl/i/help/over-marktplaats/voorwaarden-en-privacybeleid/privacyverklaring/

 

Browsercookies

Bij elke website die u bezoekt, plaatst ook de browser (Google Chrome, Safari, Firefox etc.) cookies. Deze instellingen kunt u zelf beheren. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan eens deze website: https://www.browserchecker.nl/cookies-verwijderen-instellen

 

Wat zijn uw rechten?

Ookal gebruiken wij uw gegevens enkel om u een bericht terug te kunnen sturen en u te kunnen informeren, u kunt ons verzoeken om uw (persoons)gegevens zoals uw naam en emailadres uit onze administratie te verwijderen.

Wil u uw gegevens wijzigen, verwijderen of het gebruik beperken? Laat het ons weten via de post, email, of telefoon.

We willen, wanneer we uw gegevens wijzigen of verwijderen wel zeker weten dat u het bent, we kunnen dan ook om uw identiteitsbewijs vragen.

 

Heeft u vragen?

Voor vragen of klachten over uw gegevens en de bescherming van uw privacy kunt u contact opnemen met de heer S. Stam, verantwoordelijke over de bij Stamoutdoor bekende persoonsgegevens, of rechtstreeks met onze webmaster en beheerder van onze website via het email adres info@terrabyte.nl.

 

Wie is verantwoordelijk voor uw gegevens?

de heer S. Stam

Stamoutdoor

Stationsstraat 41B

4921 AC Made

Tel: 0162-682388

 

ons KvK nummer is 54456525

 

U kunt ons zo bereiken:

bellen: 0162-682388

mailen: info@stamoutdoor.nl

schrijven of langskomen: Stationsstraat 41B, 4921 AC Made

 

Met het gebruik van onze website gaat u akkoord met de wijze waarop wij met uw privacy omgaan.